Det var typ 40 grader idag.

Ni ar ledsna pa mig, jag vet. Det gar daligt med bloggandet, jag vet. Jag har bloggangest, vet ni det?
Det som har hant hittills ar att jag har avslutat mina riktiga universitetskurser, annu med oklara betyg. Jag har borjat en skola i Valparaiso, som ar svensk, dar jag ska gora en hemsida om santiago, Jag har nastan borjat en kurs pa kristiandstads hogskola om internetpublicering och webbdesign, och med nastan menar jag att jag har registrerat mig och last valkomstinlagget men inte sa mycket mer. Jag har variet pa dop i chiles haxtataste stad och dansat och det finns pa film pa facebook. Jag har magnetrontgat huvudet for jag har mystisk huvudvark, det var dyrt och de hittade inget, tack och lov. Nagon har haft en gemensam drom med sin pojkvan om att gifta sig med mig. Och! Jag har akt till Buenos aires dar jag nu sitter och svettas trots flackt, snart ska vacka felipe och hoppas pa vin och tango i kvall!
Nu vet ni att jag lever, vi hors nar jag ar back in bussiness in Stgo!
Och Lena, jag har addat dig pa skypen nu!

Ärligt...

Är på tjurigaste humöret. Pissless på allt. Sjukt otrevlig. Vart såhär sen igår, då jag tog en power nap och vaknade lite på fel sida kan man säga.... Till råga på allt måste jag skriva en informativ och positiv text om EU innan klockan åtta. (fast, jättekonstigt, ser jag lite fram emot att skriva, gillar när det går undan med tangenterna...) Precis anlänt till mitt pluggplace. Efter en hemfärd från felipes föräldrars hus som, med lite välvilja från x antal chilenare, via en smärre omväg om fel sida om ett berg och två bussar, en metro och en promenad slutligen i alla fall tog mig hem :)
Any howwww....... Vad brukar få mig på bra humör? Shopping, så klart. Det är konstigt, men livet känns så mycket bättre när man får motionera kontokortet. Synd bara att ingen vill shoppa med mig, ingen vill heller diskutera bloggar eller hästar eller pastellfärgade chinos................ synd också att jag egentligen inte behöver någonting särskillt. (skulle vara just laxfärgade chinos då...)
.
.
.
.
.
.
.
Köpte två citroner för 3 kr på vägen hit, det kändes mycket bra. Nästan härligt.

Instant belöning.

Alla som vaknar klockan 4, dricker en halv cola och skriver tentan på under två timmar sträcker upp en hand, tass eller vad som finns tillgängligt!
Dagen fortsätter tyvärr inte i samma anda, i så fall vore kanske lämpligt att snöra på sig joggingskorna och ge sig ut i Santiagomorgonen?
Men nej, ska lägga mitt lilla huvud i lodrät ställning, håna Felipe som just måste gå upp, och sedan drömma sweeta drömmar tills dagen är redo att gry på riktigt (tippar runt 11) (klockan är typ 6 nu).
Dagens aktiviteter bjuder sedan på lite EU-skrivande och seriöst belöningsshoppande. Jag behöver en klänning och har hittat, bara här nära, tre stycken (fyra för att vara ärlig men en passar inte riktigt Santiago-bohem-stilen, mer jag-är-söt-+-kavaj-+-champangeilitetglas). Så den stora frågan är:
orange med svarta fåglar?
röd, kort, mönstrad?
blå, tänk turkose, svart också, kort, mönstrad?
ljusrosa, nästan persikafärgade chinosliknande?
allt?

Jag och mitt hamstersinne.

Stress. Det är vad jag känner, och känns senaste veckorna. Därav dåligt med upp to the dates.... Denna vecka är värst. Började skolan i Valpo igår, har tenta fredag morgon kl 4 och ska lämna in sista grejen till statsen på söndag. Plus diskussionsuppgift, projektplan, resa till valpo igen, skaffa visum, fixa kontokortet som är trasigt och kissa. Är sjukt kissnödig. Gah. Så, det blir bildbomb. Bra va?

RSS 2.0