Colors of the wind.

Fick precis reda på att jag fått VG på ekonomitentan!
Lovade mig själv innan att jag skulle fira ett sådant fint betyg med lite hederlig nät-shopping! Och det passar ju utmärkt eftersom jag fick mitt konto-kort i lördags efter 3 veckors väntande. Nu ska det spenderas, funderar bara på var... Kandee har så sjukt fina grejer, men ligger något över i pris... HM känns tråkigt, men har riktigt bra rea. Kanske lyxar till det med båda? Tråkigt att behöva shoppa det första man gör när man kommer tillbaka till Sverige... NOT.
Blir extra mycket shopping kanske? Vad ska jag göra? Ni måste hjälpa mig! Pengarna ska brännas hur som så frågan är bara var och på vad!!!!
På tal om brännas...
Vulkanutbrott i Chile kanske är fruktansvärt, och dötråkigt och alldeles, alldeles ... faschinerande. För mer bilder över detta magiska, men farliga, bildspel klicka på ordet vulkan.

Sveska flaggans dag!

Firas postumt av mig med bullbak (ja, de blev små, mycket små, för jag hade ingen jäst, ellr jo, torrjäst men jag gjorde fel, och använde sen bakpulver, och de ville liksom inte växa srskillt mycket och typ badade i smör coh är mer som någon slags seg kaka, men gooooda), lite svenska abslout vodka och fint målade naglar. (Ej mina, amerikansk kompis ställde upp i utanförstats-firande). Du gamla du fria...

Sommarlov!

Hemtentan inskickad, matte... förlåt, ekonomitentan klar och jag har opponerat för fyra terminer! Typ.
Så...
SOMMARLOV!
Om ca 10 dagar bär det av till Svea Rike. Det känns kul och tråkigt på samma gång så klart. Men hur som så ska man hinna med saker innan. Som t.ex. baka kanelbullar och dricka svensk vodka imorgon på födelse... förlåt, nationaldagen. Hjälpa pojkvännen att bygga mini-hus (första gången jag skrev pojkvän i  text! (och syftade på egen...)). Köpa billiga(re) converse. Rida hästar (hoppas). Åka till stranden! Ha avskedsfest för alla. Gå på födelsedagsfest. Köpa present till födelsedagarn! Kanske ta bilder till en butik? KLAPPA BEBIS! Klappa hundar. Köpa billiga fina smycken och saker. Äta upp min mat. Packa. Åka. Åh.
ÅH!
Vad som hänt hittills är ganska ointressant. Jag har typ bara pluggat. Förutom i fredags då jag ställt in mig på att jag skulle vara klar med allt och få sommarlov! Jag var inte klar men gick ut ändå. Och gjorde det roligaste jag vet (...) i Santiago: kliva in på en typisk inhemsk bar och ställa sig i mitten och vara uppenbart blond. Anledningen till det roliga är uppmärksamheten. Tysta stirrande blickar. Att man känner sig så felplacerad men ändå så rätt. Anledningen till varför man gör så är för att ens pojkvänn (igen!) har skickat vägbeskrivning till baren, men inte var inne i lokalen sällskapet befinner sig. Längst in så klart. Men vi hade kul. Jag sålde svenska mynt för mycket mera pesos. Jag klappade mannen med världens mjukaste händer (jag klappade hans händer). Och förhörde mig om Chiles polisiära, motsvarande FBI, styrka oppererar i fattiga, drogtäta poblacioner.
Och igår träffade jag Sanna och vi shoppade och åt peruanskt och hade vin-lunch. Och det allra bästa är att jag hittade en långärmad tröja! Förstår ni att jag inte har en jävla långärmad tröja? Jo en kanske. En annan bytte jag bort... Den jag har nu är hur mysig som helst. Ska bo i den i 10 dagar. Åh.
Finaste bilden som gör mig sjukt sommar-pepp!

Konsekvensen av en tidsskillnad.

Det började mindre bra. Efter ett tappert försök till fyratimmarspowernap startade jag datorn inte en minut försent. Eller? Internet fungerade inte?!? Vi fick väcka kabelinteligent bror (först fick jag väcka Felipe och tillhörande hund). Efter 30 minuter, kvart i midnatta-3, kunde jag öppna studentforum, diverse tenta, och meddelande från ansvarig. Trodde i någon panikartad minut att jag inte hade anmält mig till tentan, och han skicka iväg ett mail, för att sedan upptäcka att jag fanns på kodlistan. Och fick skicka ett till, missförståndsutredande, mail.
Upp, upp och iväg, på cola och kaffe, och en bounty. 13 frågor och klar kvart i sju.
Tackar gudarna, fast ännu mer mig själv, för bra anteckningsarbete, diagramritande, sökfunktion i dokument och övningsuppgifter. Tror jag fick ihop något till slut.
Nu är både jag ock kaffet slut. Har lite cola, en bonty och en banan kvar. Gick bananas igår, kul att köpa tentafika!
Any way, sova en stund?
Avsluta en opponering imorgon, skriva klart en hemtenta. Deadline på söndag, men med lite flyt kanske det blir helg den här veckan med.

RSS 2.0