Tusen och en trumma.

Fredagskvällen, då vi fortfarande var i Santiago, spenderades med en illa lagad middag; ett slags försök till gryta och lite chorizo, samt en promenad genom stan. Ingen fest, då Preston inte var i huset. Det var ingen annan heller typ, men det verkade inte bekymra fest fixar'n... Nytt försök nästa vecka?
Lördag tog vi bussen till la Valpo. Något (mycket) försenade, och efter en frukost bestående av empanada och öl. Väl där letade vi reda på en mysig park och chillade till vibrationerna från trummande trummor. When the sun went down kilade vi vidare till La Playa, som är en bar som delar ut kort med spöken på och serverar godaste empanadorna med ost och räka, samt giganstiska tallrikar med pommes kött, kött och ägg. På det - guds gåva till frukt- och vinälskare - fruktvin! Vi röstade röd-grönt (förståss), rött vin med kiwi och apelsin.
Vad som hände efter är lite oklart, mest för att vi var väldigt obeslutsamma och lite trötta, men vi hamnade till slut på ett ägg, förlåt, på Huevos, klubb med en miljon, eller minst 5 proppade dansgolv, samt ett tak med ypperlig pasific utsikt. På det - mer mat som mest kan beskrivas som en näve majonäs, lite avokado, tomat, samt en halv häst (ko) inklämd mellan ett par brön (bröd).
Rask promenad genom stan, mindre mysigt 4.30 på morgonen. Då bussterminalen inte var öppen (good old times) vandrade vi vidare, fann ett motel som inte alls var sådär skabbigt som man tänker sig att motel gärna är. Det var däremot lite märkligt för när vi kom dit leddes vi till en hytt? ett omklädningsrum? ett bås med rött fördragbart skynke? som vi fick stå i fem minuter innan vi fick komma in till vårt rum. Vi har tänkt mycket på det där, båset. Varför vi fick stå där? Var tanken att vi skulle klä av oss? Klä om oss? Klä ut oss? Vad hände när vi var där bakom? Passerade andra, mer nakna människor förbi? Ville de skydda vår identitet? Ville de kanske skydda någon annan? Varför fanns det typ tre likadana bås till?
De tre timmarna var i alla fall väldigt värda, när klockan ringde var vi precis lagom pigga för att vandra till treminalen, ta första bussen, sova lite till, ta metron i Santiago, sova lite till, äta chinamat, sova lite till och sedan gå en promenad med hunden. Precis lagom.
Mysiga glassgubben.

Poserande.

Hus. Tidigare fantastisk utsikt. Not any more.

Vår utsikt.

Mat, som faktiskt är mycket godare än det ser ut. Mycket.

Fruktvin á la Ritual.

På dansgolvet. Hahaha jag skrev "mansgolvet" först, som faktiskt är ett mycket representativt namn för det golvet.

Kommentarer
Postat av: reb

vill nästan kräkas lite när jag ser den där tallriken, å andra sidan ser det ut som att någon annan redan har tänkt den tanken och genomfört den.. MEN jag tror dig när du säger att det var gott ändå. och jag vill också ha sol och blå himmel! (fast det är det ju här med... men jag vill ha värme!!)

2010-10-04 @ 09:02:15
Postat av: pippe longstockings

...why u always try to kiss me? ah? AHHH? AHHHHHHH!!!??

2010-10-06 @ 19:22:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0